Ogenblikje...

Kleuterkookworkshop met de jeugddienst

Deze activiteit werd voor de eerste keer georganiseerd. Omdat er voor de allerkleinsten niet zoveel mogelijkheden zijn, was het voor de jeugddienst een uitdaging om dit alsnog te organiseren. Na de nodige voorbereiding konden 10 kinderen zich inschrijven voor de workshop. Dit omdat er tijdens de namiddag een intensieve begeleiding nodig is. Met zes begeleiders en elf kleuters is de namiddag vlekkeloos verlopen. Er werd enkel koud gekookt omdat kinderen van die leeftijd te klein zijn om met potten en pannen op het vuur om te gaan. Ze hebben een tom poes gemaakt en chocolade eieren versierd. Ze kregen ook nog een pannenkoek en een drankje. De paar traantjes in het begin waren dan ook vlug vergeten. Deze activiteit is zeker voor herhaling vatbaar. LC