Ogenblikje...

Lenteconcert In Memoriam Kristiaan Notte

Vorige week is dr. Kristiaan Notte overleden. Hij was 34 jaar lang voorzitter van onze harmonie, ‘zijn’ harmonie. Volgens zijn uitdrukkelijke wens zal het geplande Lenteconcert van 22 april doorgaan. Het wordt dan ook een ‘In Memoriam’ concert voor onze geliefde voorzitter. De harmonie wil op die manier hulde brengen aan haar voorzitter, die 34 jaar lang mee heeft gezorgd voor de uitbouw en de ontwikkeling van het orkest en de vereniging. Wij willen zijn erfenis eren: een dynamische en solide vereniging, waar vriendschap en samen op niveau musiceren hand in hand gaan. Kaarten kosten 10 euro in vvk en zijn verkrijgbaar via e-mail contact@harmonienoorderlicht.be, gsm 0473 41 43 39 of in Café Noorderlicht, Marktstraat 2 te Zelzate. Het concert vindt plaats in de GBS De Krekel, E. Caluslaan te Zelzate-West en start om 20u. www.harmonie-noorderlicht.be, KonHarmonieNoorderlichtZelzate. Meer info: Johan D’Haene – gsm 0478 43 41 94