Ogenblikje...

WACHTEBEKE: Aimé en Adrienne Dossche – Vermorgen gouden huwelijkspaar

Burgemeester Rudy Van Cronenburg, schepen De Jacques De Smet (ANDERS) en gemeenteraadsvoorzitter Eddy Heirwegh ontvingen Aimé Dossche (73) en echtgenote Adrienne Vermorgen plechtig voor hun gouden huwelijksjubileum. Vijftig jaar terug huwden Aimé en Adrienne met hindernissen: een kapster die te laat was, een fotograaf die niet kwam opdagen en de Sint-Pieterskerk als trouwlocatie al ingenomen voor een ander huwelijk.  Vier jaar na hun huwelijk werd dit bezegeld door de geboorte van Sandra. Nog eens negen jaar later werd Kelly en nog één jaar later werd Kenny geboren. De komst van Ilany, Romy en Celine maakte men het grootoudergeluk compleet. Adrienne werkte achtereenvolgens in de ECA in Assenede, bij Philips in Terneuzen, bij WZC Bloemenbos in Zelzate en tenslotte in Kindervreugd. Aimé begon als huisschilder maar vijf jaar na hun huwelijk legde hij een succesvol examen af bij het provinciebestuur. Ruim dertig jaar lang was hij ‘wachter’ in het provinciaal domein Puyenbroeck. Als hobby gaat het koppel graag op reis. Aimé kan ook genieten van een wandeling, Adrienne houdt het meer bij haken, naaien en kantklossen. Ook haar wekelijkse afspraak op maandag in het Cultuurhuis vergeet ze niet, als was het maar om bij te praten. VdB