Ogenblikje...

WACHTEBEKE: Etienne Gerres en Arlette Wuytens gouden huwelijkspaar

Burgemeester Rudy Van Cronenburg schepenen Piet Penneman en Jacques De Smet ontvingen met gemeenteraadsvoorzitter Eddy Heirwegh Etienne Gerres en Arlette Wuytens als gouden huwelijkspaar. Etienne en Arlette leerden in de jaren zestig elkaar kennen tijdens hun middagpauzes. Arlette begon op Sidmar als steno-dactylo, Etienne startte als bediende in de administratie. Algauw werkten de twee zich op zodat Arlette eindigde als directiesecretaresse en Etienne via de afdeling ‘Haven en Vervoer’ uiteindelijk op de personeelsdienst terecht kwam. Bij hun huwelijk in 1967 gingen ze in Sint-Kruis-Winkel wonen, maar algauw kochten ze een stuk grond in de Wachtebeekse Tulpenlaan. Zonen Koen en Kristof zorgden samen met hun partners Carine en Veerle, zorgden voor vier schatten van kleinkinderen: Lissa, Lowie en de tweeling Jisse en Rune. Arlette hield, en houdt het nog steeds, bij koken. Ze keuvelt graag met vrienden en onderhoudt met plezier haar tuin. Etienne is al lang actief als muzikant bij ‘De Eendracht’ en steekt regelmatig een handje toe bij de kinderen. Samen gaan ze al jaren wandelen en daar malen ze niet om een kilometertje meer of minder. VdeB