Ogenblikje...

ZELZATE : Reveil 2017, herinneren is mooier dan vergeten

Een koperensemble van de koninklijke harmonie Noorderlicht doorbreekt op woensdag 1 november 2017 de stilte met intieme muziek en poëzie, op de gemeentelijke begraafplaats van 16.30 u. tot 17.00 u. Breng als bezoeker een kaarsje of lampje mee en draag zo bij tot de golf van warmte die Reveil verspreidt. Veel mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op Allerheiligen dan een chrysant neer te leggen. Reveil is een project dat mensen op 1 november dichter bij elkaar brengt met muziek en poëzie. In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een gemeente vormen. Koninklijke Harmonie Noorderlicht en de gemeentelijke culturele raad van Zelzate nodigen u graag uit om op woensdag 1 november van 16.30 u tot 17.00 u. Reveil 2017 te ervaren op de gemeentelijke begraafplaats. Vergeet zeker geen lampje of kaarsje mee te brengen. VdeB