Ogenblikje...

Gezond slapen & leven met Martine Prenen.

Tv-figuur en happinesscoach Martine Prenen komt naar Sleeplife Gent-Oostakker voor een lezing over gezond slapen en leven. Tijdens het Sleeplife-event dompelt ze je onder in haar healthy en happy lifestyle. Verwacht je aan een boeiende avond tjokvol tips en tricks om gezonder en energieker te leven.
Tijdens de workshop leer je:
– Welke voeding gezond is
– Hoe je kan ontspannen en waarom dat zo belangrijk is
– Het belang van een goede dagindeling en hoe je die zelf maakt
We zorgen ervoor dat jullie een hele avond verwend worden met boordevol boeiende weetjes, mocktails, healthy hapjes, thee, allerlei leuke en gezellige verkoopstandjes,… én de kans om jouw boek door Martine Prenen te laten signeren.
Waar wacht je nog op?
Wanneer?
24 oktober 2018 bij Sleeplife Gent-Oostakker,
Antwerpsesteenweg 1124, Oostakker
Reserveer jouw plaatsje vóor 20 oktober via
gent-oostakker@sleeplife.be of via 09/355 98 01.
Inkom bedraagt 10eur per persoon.